250 g kaliumsorbat (kaliumsorbat) Doktor-Klaus
5,95 kr.*
Produktinformation "250 g kaliumsorbat (kaliumsorbat) Doktor-Klaus"
Beskrivelse
Dette produkt er et levnedsmiddel. Kaliumsorbat har det europæiske nummer E 202 og bruges til at konservere fødevarer som margarine, smørepålæg, remoulade, ketchup, mayonnaise, sojasauce, marmelade, oliven, dadler, vin, sirup, iste og saftsprit. Stoffet er ganske lugt- og smagløst. Det påvirker derfor næppe egenskaberne ved det produkt, det tilsættes. Stoffet forhindrer gær og skimmelsvampe i at dannes. Det fungerer bedst i sure fødevarer.
Produktets sikkerhed:
I tilfælde af kontakt med øjnene: Skyl det åbne øje i flere minutter under rindende vand. Søg læge, hvis symptomerne varer ved.
I tilfælde af indånding: Fjern den berørte person fra fareområdet til frisk luft, og søg straks lægehjælp.
Efter hudkontakt: Fjern forurenet tøj og sko, vask straks den berørte hud med vand og sæbe.
Efter indtagelse: Giv rigeligt med vand at drikke. Fremkald opkastning. Kontakt en læge.
Detaljer og specifikationer
- Kemisk navn: C6H7KO2
- Andre betegnelser: E202, kaliumsorbat
- Mængde: 250 g
- Emballage: Hvid genlukkelig, luft- og vandtæt dåse fremstillet af PP. Med tamper-evident lukning.
- Kvalitet: Farmaceutisk kvalitet, Eur. Ph.
- Karakteristika, lugt: Hvidt, lugtfrit pulver
- Holdbarhed, opbevaring: Mindst 12 måneder efter aftapning, opbevares tørt og køligt.
- Særligt: Kaliumsorbatopløsning er kun effektiv i det sure pH-område mellem 4 og 5. Den er ikke længere effektiv fra en pH-værdi på 7. Kun vandige produkter kan konserveres med kaliumsorbat.
Producent:
FloraCura GmbH
Kreuzjochstrasse 1
D-82467 Garmisch-Partenkirchen
Vægt i gram: | 250 g |
---|
Login